Bezoek uit Nepomuk.

Bezoek uit Nepomuk.

Van 13 tot 17 juni as. vindt de jaarlijkse uitwisseling met onze partnergemeente Nepomuk (cz) plaats. Ditmaal is het de beurt aan onze vrienden om Swalmen te bezoeken. Een delegatie bestaande uit de werkgroep leden zullen rond 18 uur arriveren bij ons clublokaal.

Het programma ziet er als volgt uit:

Donderdag 13 juni ontvangst van onze gasten in ons clublokaal (cafe Thijs&Wilma). Waarna we gezamelijk zullen dineren.

Vrijdag 14 juni beginnen we  om 10 uur met de ontvangst van de gasten door wethouder Schreurs in de oude raadszaal op de markt in Swalmen. Daarop volgend gaan we op de sportieve toer. In de ochtenduren staat er een biljardtoernooi op het programma en in de middag gaan we een petanque toernooi spelen. De avond staat in het teken van gezellig samenzijn in ons clublokaal.

Zaterdag 15 juni gaan enkele van onze eigen leden samen  met onze gasten op een excursietrip naar Den Bosch. In de avonduren zullen we samen nagenieten in ons clublokaal.

Zondag 16 juni vind er in de ochtend onze jaarvergadering plaats. Hier wordt weer teruggekeken naar het afgelopen jaar en worden er plannen gemaakt voor het komende jaar en verder. In de middag gaan we met zijn allen beugelen bij Braam. Een stukje volkscultuur dat niet mag ontbreken op het programma. 'S avonds sluiten we de dag af met een gezamelijke BBQ.

Maandag 17 juni is het weer tijd om afscheid te nemen van onze vrienden. We zullen dit doen tijdens een gezamelijk ontbijt. Daarna is het tijd om tot ziens te zeggen en vertrekken onze gasten weer richting Nepomuk.

Wil je onze vrienden ook ontmoeten om ze weer eens te spreken en eventueel herinneringen op te halen, dan ben je vanaf vrijdag van harte welkom in de avonduren in ons clublokaal,  cafe Thijs&Wilma.

Na sledanou pratele (tot ziens vrienden)

Stichting Swalmen-Nepomuk.